Tässäpäs hyvä kreemin ohje marsipaanin alle.

Nosta ensin voi/margariini huoneenlämpöön ajoissa pehmenemään.

Laita kattilaan:
4,5dl mehua
3rkl peruna-tai maissijauhoja
6rkl sokeria

Laita levylle ja levy täysille. Sekoita koko ajan kunnes pulpahtaa ja nosta sitten pois levyltä. Anna jäähtyä huoneenlämpöseksi (tai noin 30asteiseksi).

Tässä kiisseli valmiina
1247647061_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Käytin tässä tavallista maitokolmion sinistä voita, mutta myös maidoton margariini käy tähän.

Laita 300g voita tai margariinia sekoitusastiaan ja vatkaa sähkövatkaimella jonkinaikaa

1247647378_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laita jäähtyneeseen kiisseliin 3tl vaniljasokeria.

Tiputtele kiisseliä pikkuhiljaa voin sekaan ja vispaa samalla, ettei jää klönttejä. Voi, olla, että koko kiisselimäärä ei kulu. Tarkkaile kreemin sopivaa koostumusta.

Tässä valmista marjamehusta tehtyä kreemiä.

1247647497_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Levitä kreemiä kakun päälle ja reunoille. Laita kakku hetkeksi jääkaappiin ja laita vasta sitten marsipaani tms. kuorrute.

Tällä sain ihanan sileän pinnan marsipaanille, eikä kreemi anna kosteutta niin kuin kermavaahto. Tästä annoksesta riittää 10 munan kakullekkin.

Kiitos Kaurislapselle hyväksi todetusta ohjeesta. :)