Tein viikonlopun vieraille tarjottavaksi tämmöistä kakkua, ohjeen löysin Suklaamuruja-blogista.
Täyte oli liian mieto minun makuuni, sais olla enempi makua... Vois sulattaa vaik yhen valkosuklaalevyn mukaan ni vois olla parempi:) Ja liivatteita saa olla kummassaki ainaki yks vähempi. Mut tässäpäs teille ohjetta...
Wiener nougat rahkakakku:
Pohja:
Reilu pötkö minttudominoja
75g sul. margariinia
Täyte:
2,5 dl Flora vispiä
1 prk rahkaa
1 pss Wiener nougat murskaa
n 1/2 dl sokeria
1 tl vaniliinisokeria
5 liivatelehteä
Kiille:
2 prk(4dl) valmista kinuskikastiketta(Pirkka)
3 Liivatelehteä
Murusta keksit ja sekoita sula rasva joukkoon. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.
Vaahdota kerma ja lisää muut aineet joukkoon. Kiehauta tilkka vettä ja sulata liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä.
Kiehauta valmiit kinuskit kattilassa ja sulata liivatteet siihen. Anna jäähtyä hieman ja lusikoi varovasti täytteen päälle.
Koristelin tämän sulalla valkosuklaalla, kaupan valmiilla suklaarullilla ja marsipaani kukkasilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.