Rippijuhlaan tein myös kaksi samanlaista mansikkatäyskäriä. Äiti oli paistanut pohjat jo aiemmin ja minä sitte täytin ja koristelin.

Pursotuksiin en ole kovin tyytyväinen, olisko hiostava ja kostea ilma ollu syypää kerman huonoon vatkautumiseen. Minussahan ei vika voi olla ;D

Kakku oli kyllä tosi hyvää, vaikka itse sanonki. :D

1756531.jpg

1756533.jpg

1756537.jpg

1756534.jpg

9 liivatelehteä

3prk Flora Vispiä

400g Vanilja "tuorejuustoa" (Sunnuntain tuorejuuston tyyppinen kasvisrasvavalmiste)

reilu 1l mansikoita viipaleina

2dl mansikkahilloa

sokeria ja vaniljasokeria maun mukaan

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Flora Vispi ja lisää joukkoon tuorejuusto. Mausta sokereilla ja lisää mansikkahillo. Sekoita hyvin ja lisää viipaloidut mansikat. Kuumenna hieman vettä kiehuvaksi ja sulata liivatteet siihen, lisää liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Väliin laitoin lisäksi, moussen päälle viipaloituja mansikoita.

Kasaa kakku paistovuokaansa ylösalaisin, kelmuta ensin vuoka. Anna hyytyä yön yli. Muista kostuttaa pohjat hyvin, mousse kun ei anna kosteutta kakkuun yhtään.

Tästä annoksesta tuli siis täyte 2 kakkuun.

 

Tässäpäs tää toinenki kaakku...

1756538.jpg

1756540.jpg

1756542.jpg

Pursotuksiin meni yhteensä 3prk Flora vispiä. Kukkaset kummanki kakun päällä marsipaania.