Samaisiin juhliin leivoin myös yhden vadelma-valkosuklaakakun. Pohja ja valkosuklaatäyte sama kuin edellisissä.
Vadelmamousse (Hellapoliisilta)
8 liivatetta
5dl Flora vispiä
200g vanilja, tuorejuuston tyyppistä kasvisrasva valmistetta
n.6dl vadelmia soseutettuna
sokeria
vaniljasokeria
tilkka vettä
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Flora vispi, lisää tuorejuusto. Mausta sokereilla, Lisää joukkoon soseutetut marjat. Liaota liivatelhdet kiehuvan kuumaan vesitilkkaan. Lisää liivateneste mousseen koko ajan sekoittaen.
Mummo suklaata
Myös tätä pursotusmallia kokeilin eka kertaa, tähän en ole kovin tyytyväinen.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.