Tämän ihanan kakun ohjeen löysin Kaurislapsen blogista, hieman muuttelin.
Perhosrukalta siipi katkennu:)
Pohja:
1,5pötköä minttu-dominoita
50g voita
Täyte:
2 prk Flora vispiä (punainen purkki, yhteensä siis 5 dl)
1 prk Sunnuntai tuorejuuston tyyppinen kasvisrasvavalmiste
humpsahdus sokeria (oisko 0,5 dl)
1 levy marabou dajm-maitosuklaata
3-4 riviä veitsellä pieniksi pilkottua maitosuklaata
1 patukka dajmia
5-6 liivatelehteä
tilkka vettä
Murskaa keksit ja sekoiita sulatetun voin kanssa. Painele irtopohjavuoan pohjalle.
Jos haluat voit tähän väliin sulattaa maitosuklaata tai laittaa valmista suklaakastiketta ja kaataa pohjan päälle.
Laita liivatelehdet likoamaan. Vatkaa vispi ja lisää sokeri siihen. Sulata suklaalevy mikrossa ja rouhi maitosuklaata ja dajmia samalla.
Lisää kermavaahtoon "tuorejuusto" ja sula suklaa. Kiehauta vesitilkka ja sulata liivatteet siihen. Lisää tämä seos muuhun massaan kuten myös pilkotut maitosuklaapalat.
Kaada puolet täytteestä pohjan päälle, levitä väliin suklaakastiketta ja lisää loput täytteet. Anna hyytyä ja koristele.
Päälle: sulatin 50g voita ja 200g suklaata vesihauteessa. Levitin kakun päälle tasaisesti ja lopun ohjeesta/koristelusta löydät TÄÄLTÄ;)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.