Ullan Elämä makeaksi blogista löysin synttärikaffipöytään herkullisen "pizzan" ohjeen. Tämä vei kyllä kielen mennessään ja oli sitä parempaa mitä useamman päivän oli saanut jääkaapissa olla.:)

Pohja:
2 munaa
1½ dl sokeria
1½dl vehnäjauhoja
½tl leivinjauhetta
1tl pikakahvijauhetta
1rkl kaakaojauhetta
50g voita

Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon, sekoita. Sekoita lopuksi varovasti sula rasva  joukkoon.

Paista pohja leivinpaperilla vuoratun (halk n. 28cm) vuoassa uunin alatasolla 200asteessa n. 15min.Tai kunnes piirakka on kypsä. Kumoa hieman jäähtynyt pohja.

Halkaise varovasti ohut piirakkapohja kahteen osaan.

Täyte:
5dl vettä
2dl vaniljakreemijauhetta
100g valkosuklaata

Vatkaa vaniljakreemijauhe kylmään veteen. Sekoita joukkoon sula valkosuklaa.

Levitä pohjan päälle noin puolet täytteestä. Nosta kansi päälle ja levitä sille loput täytteestä. Nosta pakastimeen kuorrutteen tekemisen ajaksi.

200g Daim-suklaata
1dl kuohukermaa
1pss daim-rakeita

Laita kuohukerma kattilaan, lisää sekaan paloiteltu daim-suklaa. Anna suklaan sulaa ja sekoita seosta varovasti.

Ripottele Daim-rakeet "pizzan" päälle ja levitä kuorrute pinnalle.