Pohja pellilliseen:
2,5 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
4 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunajuhoja
1/4 tl suolaa
25g voita tai margariinia
Täyte:
ketsuppia
kinkkusuikaleita
ananasta
juustoraastetta
pizzamaustetta
Lämmitä vesi reilusti kädenlämpöiseksi. Lisää suola veteen. Sekoita jauhoihin perunajuhot ja kuivahiiva. Lisää noin puolet jauhoseoksesta ja sulatettu rasva, alusta tasaiseksi. Lisää loput jauhot. Taikina on aika tahmeaa, mutta älä lisää kuitenkaan jauhoja, sen kuuluu olla sellaista. Anna taikinan kohota noin 10 minuuttia. Kaada taikina leivinpaperin päälle. Kasta käsi gluteenittomassa jauhoseoksessa ja taputtele kasa pyöreäksi ja litteäksi pohjaksi. Anna kohota vielä noin 10 minuuttia. Levitä ketsuppia pohjalle. Laita muut täytteet, viimeisenä juustoraaste. Paista pizza 250 asteisessa uunissa reilu 10 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.