2108015.jpg

Kotileipuri Lilliltä sain ihanan Geishakakun ohjeen. Tein tätä Eetun synttäreille ja hyvää oli. Ehkä enempi ois voinu laittaa tuota geisha suklaata, tai lisätä vaik rouheena taikinaan niin olis ollu geishan makunenki. Tuota ohjeen geisha-vaahtoa en tehny ollenkaan.

3 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta
150 g voita
100 g Geisha-suklaata
2 dl maustamatonta jogurttia
3 munaa

Kuorrute:
100 g voita
200 g Fazerin Sinistä

Geishavaahto:

2 dl kuohukermaa
50-100 g Geisha-raastetta (maun mukaan)

Sulata voi ja sekoittele paloiteltu Geisha kuuman voin joukkoon, niin että suklaa sulaa kokonaan. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja sekoita niiden joukkoon voi-suklaaseos. Vatkaa joukkoon jogurtti ja munat yksitellen. Laita taikina korppujauhotettuun kuivakakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa noin 45-50 minuuttia.

Kuorrutus:
Sulata voita mikrossa ja sekoittele kuumaan voihin Fazerin sininen. Levitä hieman jäähtynyt (muttei jähmettynyt) kuorrutus jäähtyneen kakun päälle.

Tarjoa kakku Geisha-vaahdon kanssa:
Pakasta Geisha-suklaa ja raasta se muruksi. Vatkaa 2 dl kermaa vaahdoksi ja sekoita se Geisha-murun kanssa.