Pikkuhiljaa örkkätaudista tääl selvitään, jotenak oli pakko jotain kevyttä tehdä, pannareiden lisäks:)
Sain eilen Hellapoliisilta piristävän viestin, täältä blogistakin, jälkkärit kategoriasta löytyvä mustikkaherkun ohje oli päässyt Hellapoliisin uuteen kirjaan. Pitihän se kirja laittaa heti tilaukseen ja täälä ootetaan millon se postilaatikkoon kolahtaa :D
1l appelsiinituoremehua
1prk (isompi) ananasta
2 appelsiinia
5rkl perunajauhoja+1dl vettä
ripaus sokeria
Soseuta appelsiinit ja ananas tehosekoittimella sileäksi. Kuumenna tuoremehu ja ananaspurkin liemi kiehuvaksi. Sekoita perunajauhot veteen ja vispaa kiehuvan kuuman mehun sekaan, pulpauta.:) Nosta kattila liedeltä jäähtymään ja ripauta pinnalle sokeria.
Ja eikun nauttimaan :P
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.