Hellapoliisilta löysin ihanan uuden kääretortun ohjeen, slurps!:P
Puolukka-valkosuklaakääretorttu
4 munaa
1 1/2 dl Ruokokidesokeria
1/2 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1/2 dl perunajauhoja
1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 dl vispikermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kohmeisia puolukoita
1/2-3/4 dl Siro sokeria
1 tl Vaniljasokeria
100 g valkosuklaata
Pinnalle: Tomusokeria
Vaahdota munat ja ruokokidesokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa noin 7 minuuttia.
Kumoa torttulevy leivinpaperille.
Vaahdota vispikerma, lisää joukkoon maustamaton tuorejuusto, leikkurin terällä tai sauvasekoittimella jauhetut kohmeiset puolukat, Siro sokeri, vaniljasokeri ja veitsellä rouhittu valkosuklaa.
Levitä täyte jäähtyneelle torttulevylle ja kääri tiukahkolle rullalle.
Tässäpäs koristeluidea...
leikkaa leivinpaperista erikokoisia suikaleita ja asettele ne kääretortun päälle.
Sihtaa päälle reilusti tomusokeria ja poista leivinpaperisuikaleet.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.