1842318.jpg1842325.jpg

Tässäpä eilisen päivän leipomuksia. Lotta teki nämät kakut, minä vain koristelin.

Tätä olen tehnyt joskus gluteenittomanaki vaihtamalla vain vehnäjauhot gluteenittomiin jauhoihin, esim. Sunnuntai vähäproteiininen jauhoseos.

5dl vehnäjauhoja

3rkl kaakaojauhetta

3dl sokeria

2tl vaniliasokeria

2tl leivinjauhetta

150g voisulaa

2dl maustamatonta jogurttia

4 pätkistä

3 munaa

Kuorrutus:

170g suklaata

50g voita

Sekoita jauhot ja sokerit keskenään. Sulata voi ja sulata pätkikset voin sekaan. Sekoitajuhojen sekaan voi-suklaa seos, munat ja jogurtti. Voitele kakkuvuoka ja korppujauhota se. paista 175 asteessa pienempää kakkua n 45min tai isoa kakkua n. 1h.

Tästä ohjeesta tulee siis vain yksi kakku!