Tässäpä eilisen päivän leipomuksia. Lotta teki nämät kakut, minä vain koristelin.
Tätä olen tehnyt joskus gluteenittomanaki vaihtamalla vain vehnäjauhot gluteenittomiin jauhoihin, esim. Sunnuntai vähäproteiininen jauhoseos.
5dl vehnäjauhoja
3rkl kaakaojauhetta
3dl sokeria
2tl vaniliasokeria
2tl leivinjauhetta
150g voisulaa
2dl maustamatonta jogurttia
4 pätkistä
3 munaa
Kuorrutus:
170g suklaata
50g voita
Sekoita jauhot ja sokerit keskenään. Sulata voi ja sulata pätkikset voin sekaan. Sekoitajuhojen sekaan voi-suklaa seos, munat ja jogurtti. Voitele kakkuvuoka ja korppujauhota se. paista 175 asteessa pienempää kakkua n 45min tai isoa kakkua n. 1h.
Tästä ohjeesta tulee siis vain yksi kakku!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.