Pohja
300 g Suklaadigestivekeksejä
100 g voita

Täyte
4 kotimaista omenaa(ite laittoin 8 omenaa)
1 tl kanelia
1 dl ruokokidesokeria (tai fariinisokeria)

Pinnalle
2 dl kinuskikastiketta
1 prk Flora Vispiä

Murusta keksit ja lisää sekaan sulatettu voi. Painele keksiseos irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. laita jääkaappiin tai pakastimeen täytteen teon ajaksi.

Kuori omenat ja poista siemenkota. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Laita omenakuutiot kattilaan kanelin ja sokerin kanssa. Keitä, kunnes sokeri sulaa. Anna hautua vielä, että omenat pehmenevät. Jäähdytä. Kaada pehmeät omenapalaset pohjan päälle.

Vaahdota kerma. Lisää kinuskikastike vaahtoon ja vatkaa vielä hetki. Pursota tai levitä kinuskikerma omenoiden päälle.

Myös tämä herkullinen omppuherkku on Open cafe- blogista :)