Äiti monasti vihjaillu et semmonen turkinpippuri hyytelökakku ois varmaan hyvää...:) Kaapissa loju tuorejuustopaketti jonka parasta ennen päiväys läheni... joten tässäpäs sitte äitille kehittelemäni ohje. huippua kuulema oli ku kävi päiväkahvilla maistelemassa ja iltakahville vein sit mennessäni:) Ite en hirveesti salmiakista välitä ni ei oikeen mun makuun, mut nyt pääasia et äiti tykkäs:)
Pohja:
Reilu 1 pötkö minttudominoita
50g voita tai margariinia
Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Painele irtopohjavuoan pohjalle.
Turkinpippuritäyte:
2,5dl flora vispiä
2,5dl flora vanillaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
5 liivatelehteä
vajaa pussillinen kaupan valmista turkinpippurirouhetta(voit laittaa oman maun mukaan)
Laita 1 ruokalusikallinen turkinpippurirouhetta likoamaan veteen. Laita myös liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa flora vispi ja flora vanilla vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja turkinpippurirouhe. Kuumenna "turkinpippurivesi" kiehuvaksi ja liota liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana seokseen koko ajan sekoittaen.
halutessasi voit lisätä suklaarouhetta vielä tähän täytteeseen.
Koristeet päällä suklaata ja turkinpippurirouhetta, kukat tehty Ullan Unelmien silikonimuotilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.