1243874763_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1243874804_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1243874838_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kosmetologiksi valmistuneelle tein tämmöisiä aiheeseen liittyviä kakkuja:)
Välissä kahta erilaista suklaamoussea, mousset oli ainaki paljaaltaan hyviä, pitihän ne koemaistaa ennen ku uskalsi kakun väliin laittaa. :D Kakut on 10 munan kakkuja, osan jauhoista (1dl)korvasin tummalla leivontakaakaolla.
 Moussejen ohjeen olen joskus Hellapoliisin sivuilta löytänyt.

Täyte:
8 liivatelehteä
200g taloussuklaata
200g Daim-suklaata
200g sunnuntai vanilja tuorejuuston tyyppistä kasvisrasvavalmistetta
200g maustamatonta tuorejuustoa
1dl sokeria
2-3tl vaniljasokeria
4 munaa
5dl Flora vispiä
1dl kahvia

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuustot ja vaniljasokeri.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Pilko eri lautasille taloussuklaa ja Daim-suklaa, sulata suklaat mikrossa.

Kuumenna kahvi kiehuvaksi, liuota vedestä puristetut liivatteet kuumaan nesteeseen, anna jäähtyä noin minuutti.

Lisää muna-sokeri-tuorejuustoseokseen liivateseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. 

Jaa seos kahteen eri kulhoon, lisää toiseen seokseen taloussuklaa, toiseen Daim-suklaa, jaa  täytteisiin vielä kahteen osaan jaettu kerma.

Täytä kakku kelmulla vuorattuun paistovuokaansa ylösalaisin. Laita pohjalle kakun kansiosa, kostuta ja kaada päälle toinen täyte. Nosta täytteen päälle kakun keskiosa, kostuta ja kaada päälle toinen täyte. Nosta pinnalle kakun pohjaosa, kostuta. (itse tein kolme täyteväliä, kahteen Daimtäytettä ja yhteen taloussuklaatäytettä. Lisäsin vain vähän flora vispin määrää tuohon daimtäytteeseen.)Nosta kelmun liepeet päälle suojaksi, hyydytä mielellään yön yli jääkaapissa.

Kumoa kakku ja koristele mielesi mukaan.

Pst...taloussuklaasta tai ylipäänsä tummasta suklaasta tulee maistuvampi mousse, jos täytteeseen käyttää tuorejuustoa. Taloussuklaan lisäksi kakun toisena täytteenä voi hyvin käyttää muitakin suklaita, mutta pelkästään käytettynä ne voivat olla vähän turhan mietoja tällä ohjeella. 

Päälle meni kahteen kakkuun kaksi levyä tummaa suklaata ja viisi levyä maitosuklaata sekä n. 1dl rypsiöljyä. Koristeet tein marsipaanin ja sokerimassan sekoituksesta.