1415934.jpg

Tein myös eilen tällaisia ihanan suklaisia geisharuukkuja. Tämän ohjeen täältä blogista bongannut  :) Kiitosta vain hyvistä ohjeista!

Nuot ruukut oli kyl tosi vaikia tehä, ohjeessa on että kaulitaan, otetaan muotilla paloja ja painellaan muffinipellin koloihin, mut oli kyl nii vaikiaa kaulittavaa että en jaksanu... painelin vain taikinaa syvennyksiin... jotenka pohjista tuli liian paksuja...:( Ois varmaan pitempi jähytys aika helpottanut kaulimista. Mutta hyviä olivat joka tapauksessa. Tästä annoksesta sain 24kpl:tta. Juu ja pakastaakki koitin ja herkullisia olivat vielä senki jälkeen.

Pohja

250g margariinia ja voita

1dl sokeria

1 muna

1tl leivinjauhetta

4dl vehnäjauhoja

Vatkaa rasva ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muna ja jauhot rasvaseokseen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Laita kovettumaan kylmään.

Kaulitse taikinasta ohut levy ja ota pyöreällä muotilla paloja jotka painelet muffinivuoan tai pellin syvennyksiin.

Paista 180 asteessa kypsiksi

 

Täyte

200g Geisha-suklaata

50g Geisha-suklaata

2 1/2dl flora vispiä

2 keltuaista

Sulata 200g Geisha-suklaata vesihauteessa ja rouhi veitsellä loput 50g. Anna sulan suklaan jäähtyä hieman ja sekoita joukkoon keltuaiset. Vaahdota flora vispi ja kääntele se suklaan joukkoon. Lisää lopuksi rouhitut Geishat ja lusikoi moussea pohjien täytteeksi. Tässä päällä itse tekemiäni suklaakoristeita.