Sitte tämä virallinen syntärikakku;)
Pohja 4munan peruskakkupohja
4 munaa
2dl sokeria
1,2dl vehnäjauhoja
0,8dl perunajauhoja
1,5tl leivinjauhetta
Väleissä mansikka ja valkosuklaamousset
Mansikkamousse
2,5 dl Flora vispiä
250g rahkaa
0,5dl sokeria
1rkl vaniljasokeria
300g mansikoita soseena
4 liivatelehteä
tilkka vettä
Vaahdota vispikerma. Lisää joukkoon rahka, sokerit ja mansikat. Lisää liotetut liivatelehdet kiehuvaan veteen ja lisää seokseen.
Valkosuklaamousse
1 munaa
1/4dl sokeria
2,5dl Flora vispiä
1 levyä Pandan valkosuklaata
4 liivatelehteä
tilkka vettä
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi.Sulata suklaa vesihauteessa. Yhdistä vaahdot ja sula suklaa. Kaada lopuksi joukkoon kiehuvaan veteen liotetut liivatteet.
Kokoa kakku paistovuokaan ylösalaisin. Ensimmäiseen väliin laitoin tuon valkosuklaamoussen ja toiseen väliin mansikkamoussen. Kostutuin kakun vanilja-maidolla.
Pursotukset värjättyä Flora vispiä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.