Toiveena oli kerros valkosuklaamoussea ja toinen kerros uudesta salmiakinmakuisesta pätkiksestä, joten tässäpäs se.
Pohja:
1 1/2pötköä minttudominoita
50g voita
Salmiakkipätkismousse:
1 prk Maustamatonta tuorejuustoa
1prk Flora vispiä
8 Salmiakkipätkis patukkaa
n.150g rahkaa
5 liivatetta
Valkosuklaamousse:
2 munaa
1/2 dl sokeria
1 prk Flora vispiä
1 levy Pandan valkosuklaata
5 liivatetta
Murusta keksit ja sekoita joukkoon sula voi. Painele irtopohjavuoan pohjalle.
Valmista salmiakkipätkismousse. Laita liivatteet likomaan kylmään veteen. Pilko pätkikset pieniksi. Vaahdota Flora vispi ja sekoita joukkoon muut aineet, viimeiseksi kuumaan veteen liotetut liivatteet. Kaada mousse irtopohjavuokaan ja anna jähmettyä hetki ennen toisen moussen valmistusta.
Valmista valkosuklaamousse. Laita liivatteet likomaan kylmään veteen. Vaahdota Flora vispi. Sulata valkosuklaa. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kaikki aineet keskenään, viimeiseksi kuumaan veteen liotetut liivatteet. Kaada varovasti pätkismoussen päälle ja anna hyyytyä ainakin pari tuntia.
Koristeet päälle tein taloussuklaasta ja valkosuklaasta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.