1245688085_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1245688123_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toiveena oli kerros valkosuklaamoussea ja toinen kerros uudesta salmiakinmakuisesta pätkiksestä, joten tässäpäs se.

Pohja:
1 1/2pötköä minttudominoita
50g voita

Salmiakkipätkismousse:
1 prk Maustamatonta tuorejuustoa
1prk Flora vispiä
8 Salmiakkipätkis patukkaa
n.150g rahkaa
5 liivatetta

Valkosuklaamousse:
2 munaa
1/2 dl sokeria
1 prk Flora vispiä
1 levy Pandan valkosuklaata
5 liivatetta

Murusta keksit ja sekoita joukkoon sula voi. Painele irtopohjavuoan pohjalle.

Valmista salmiakkipätkismousse. Laita liivatteet likomaan kylmään veteen. Pilko pätkikset pieniksi. Vaahdota Flora vispi ja sekoita joukkoon muut aineet, viimeiseksi kuumaan veteen liotetut liivatteet. Kaada mousse irtopohjavuokaan ja anna jähmettyä hetki ennen toisen moussen valmistusta.

Valmista valkosuklaamousse. Laita liivatteet likomaan kylmään veteen. Vaahdota Flora vispi. Sulata valkosuklaa. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kaikki aineet keskenään, viimeiseksi kuumaan veteen liotetut liivatteet. Kaada varovasti pätkismoussen päälle ja anna hyyytyä ainakin pari tuntia.

Koristeet päälle tein taloussuklaasta ja valkosuklaasta.