Pohja:

1 1/2 pötköä minttudominoita+ 60g voita sulatettuna

Täyte:

5 liivatelehteä + 0,5 dl vettä liivatteiden liuotukseen
5 dl Flora vispiä
2 munaa + 0,5 dl sokeria vaahdotettuna
2 tl vaniljasokeria
130 g valkosuklaata sulatettuna
120 g Geishaa sulatettuna

Vuoraa  irtopohjavuoka leivinpaperilla, painele pohjalle keksinmuru-rasvaseos.

Sekoita vaahdotettu Flora vispi ja muna-sokerivaahto keskenään, mausta vaniljalla. Lisää joukkoon vesitilkkaan sulatetut, runsaassa nesteessä liotetut liivatelehdet. Jaa seos kahteen osaan.

Lisää toisen joukkoon sulatettu valkosuklaa, toisen vaahdon joukkoon sulatettu geishasuklaa.

Kaada täytteet varovasti päällekkäin vuokaan, hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.