1550888.jpg1550890.jpg

Tämmöset hedelmäkakut leivoin Anopille ja Äitille äitienpäiväksi.

Joo´o... ei kannata kokeilla marsipaanikoristeita tuommosen kiilteen päälle, kerkes melkein sulaa nuo pikkukukat ennen ku sain sen perille asti.

Tästä annoksesta siis tuli kumpiki kakku...

 

Hedelmäkakku Ála Vaahteramäen emäntä ;)

Pohja:

n. 400g Jyväs Hyvä kaurakeksejä

100g voita

Hienonna keksit ja sekoita joukkoon sula voi. Painele leivinpaperilla vuorattujen irtopohjavuokien pohjille.

Töyte:

13 liivatelehteä

3prk Flora Vispiä (7.5dl)

250g maitorahkaa

1pkt Valion Viola maustamatonta tuorejuustoa

2prk säilykepersikoita

1prk säilykemandariineja

1prk lasten persikkasosetta

130g valkosuklaata

sokeria

vaniljasokeria

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa Flora vispit vaahdoksi. Lisää joukkoon rahka ja tuorejuusto sekä sulatettu valkosuklaa. Pilko hedelmät ja lisää ne edelliseen.  Mausta sokereilla. Purista liivatteista vedet ja sulata kiehuvaan persikkaliemeen. Kaada ohuena nauhana koko ajan vatkaten hedelmäseokseen. Kaada keksipohjien päälle ja anna hyytyä pari tuntia tai yön yli.

Päälle:

5dl Mango-appelsiinimehua

2prk lasten mangososetta

n.2dl hyytelösokeria

Kiehauta mehu ja mangososeet kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri koko ajan sekoittaen, anna pulpahtaa ja jähytä. Lusikoi varovasti täytteen päälle. Koristele.