Kokeilin myös uutta täytekakun täytettä. Mansikka ja mustikka tuntui hyvältä, raikkaalta yhdistelmältä. Nämät täytteiden ohjeet olevan muistaakseni Hellapoliisin sivustolta kopsinut.

Pohja tässä oli 8 munan gluteeniton kakkupohja.

Kakku on kostutettu vanilja-maidolla (maitoa + vaniljasokeria)

Yhdessä välissä on mansikkamoussea, toisessa mustikkamoussea.

Vuoraa kakkuvuoka kelmulla ja kokoa kakku vuokaan. Laita pohjalle päällimmäinen osa nurinperin ja kostuta. Kaada päälle mansikkamousse. Nosta sen päälle keskimmäinen kakkulevy, kostuta ja kaada päälle mustikkamousse. Nosta päälle kakun pohjaosa ja kostuta. Hyydytä jääkaapissa 4-5 tuntia tai yön yli.

Mansikkamousse:
6 liivatelehteä
2½ dl Flora vispiä
2 dl ranskankermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 1/2 -2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
300 g mansikoita soseutettuna 
 

Liota liivatelehtiä runsaassa vedessä 5-10 minuuttia.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Soseuta mansikat tai paseeraa ne (= painele siivilän läpi)Sekoita keskenään ranskankerma, tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja soseutetut mansikat. Liuota vedestä puristetut liivatteet puoleen desiin kiehuvaa vettä, anna jäähtyä hetki. Kaada liivateseos edellä mainittuun seokseen ohuena nauhana, nostele joukkoon lopuksi kermavaahto. 

Mustikkamousse:
6 liivatelehteä
2 dl vispikermaa
2 dl ranskankermaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 1/2 -2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
300g mustikoita soseutettuna 
 

Liota liivatelehtiä runsaassa vedessä 5-10 minuuttia.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Soseuta mustikat tai paseeraa ne (= painele siivilän läpi)Sekoita keskenään ranskankerma, tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja soseutetut mustikat. Liuota vedestä puristetut liivatteet puoleen desiin kiehuvaa vettä, anna jäähtyä hetki. Kaada liivateseos edellä mainittuun seokseen ohuena nauhana, nostele joukkoon lopuksi kermavaahto.

Kumoa kakku seuraavana päivänä ja koristele.