Tällainen kakku matkasi 10-vuotian pojan yllätykseksi.
Suklaasta kovasti tykättiin joten välissä valkosuklaa-ja maitosuklaamousset.
Päällystässä 4 maitosuklaalevyä+ 1 tummasuklaalevy(Panda) johon sulatusvaiheessa sekotettu reipas 1dl rypsiöljyä. Hämiksen verkko tehty valkosuklaalla. Kaikki suklaat siis Pandan suklaita.
Koristeet marsipaania.
Kakkupohja 8 munan gluteeniton kakkupohja.
8 munaa
4dl sokeria
2,4dl Sunnuntai gluteenitonta jauhoseosta
1,6dl perunajauhoja
3tl leivinjauhetta
Paistetaan 165 asteisen uunin alatasolla 1h.
Valkosuklaa/maitosuklaamousse
2munaa
0,5dl sokeria
2,5dl Flora vispiä
1,5 levyä Pandan valkosuklaata/maitosuklaata
5 liivatelehteä
tilkka vettä
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi.Sulata suklaa vesihauteessa. Yhdistä vaahdot ja sula suklaa. Kaada lopuksi joukkoon kiehuvaan veteen liotetut liivatteet.
Onnea kovasti synttärisankarille!
Eka kertaa laittoin tuommosta suklaakuorrutetta täytekakkuun, oon kyl tyytyväinen lopputulokseen. :D
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.