Pienen tytön kastejuhlaan sain tehdä hyydykekakun.

Pohja:

n. 200g Jyväs Hyvä kaurakeksejä

50g voita

Hienonna keksit ja sekoita joukkoon sula voi. Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

Töyte:

6 liivatelehteä

2prk Flora Vispiä

250g maitorahkaa

1/2pkt Valion Viola maustamatonta tuorejuustoa

1prk säilykepersikoita

1prk säilykemandariineja

130g valkosuklaata

sokeria

vaniljasokeria

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa Flora vispit vaahdoksi. Lisää joukkoon rahka ja tuorejuusto sekä sulatettu valkosuklaa. Pilko hedelmät ja lisää ne edelliseen.  Mausta sokereilla. Purista liivatteista vedet ja sulata kiehuvaan persikkaliemeen. Kaada ohuena nauhana koko ajan vatkaten hedelmäseokseen. Kaada keksipohjien päälle ja anna hyytyä pari tuntia tai yön yli.

Päälle voi tehdä kiilteen.

Kiille:

5dl Mango-appelsiinimehua

2prk lasten mangososetta

n.2dl hyytelösokeria

Kiehauta mehu ja mangososeet kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri koko ajan sekoittaen, anna pulpahtaa ja jähytä. Lusikoi varovasti täytteen päälle. Koristele.