Kerran tässä leivoin iltapalalle Taikina taivaan blogista löytämälläni ohjeella pikkupizzoja, oli niin huippuja että leivoin näitä sitte Eemelin synttäreillekki mutta peltimuotoon.
2dl vettä
1 tl suolaa
4 rkl ruokaöljyä
2 tl valkosipulijauhetta/sipulijauhetta
4 tl leivinjauhetta
5 dl vehnäjauhoja
Sekoita kylmään veteen suola, öljy, ja valkosipulijauhe. Sekoita vehnäjauhojen joukkoon leivinjauhe ja lisää nesteeseen. Sekoita taikina kiinteäksi taikinaksi. Kaulin taikinan hyvin ohueksi ja otin jälkiruokakulholla pieniä ympyröitä (12cm). Pohjalle levitin ketsuppia, 400g ruskistettua ja maustettua jauhelijaa, 1pss kinkkusuikaleita, ananaspaloja ja juustoraastetta.
Pizzoja tuli 18kpl ja paistoin ne 250 asteessa kunnes näyttivät hyvältä ja hyviä olivat.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.