Tässäpä tämä Uuden vuoden aaton näperrykseni :)
Onnea hääparille vielä oikeen kovasti!
Morsian toi mallikuvan minkä pohjalta tuo koristelu olikin sitte suht helppo tehdä. Tällaista täytettä morsian oli joskus jossain maistanut ja sen pohjalta lähdin netistä metsästämään; Kinuskikissalta sopiva täyte sitten löytyikin, lisäsin vain liivatteen ohjeeseen että kakku varmasti pysyy kasassa ku oli niin korkea.
Kakku kuorrutettu ensin voi/sokerikreemillä sen jälkeen valkoisella sokerimassalla jota tähän meni 2kg, raidat mustaa sokerimassaa, jota meni n 750g. Kukat tais olla jotai Anemoneja:)
Ihan mukava määrä sokerimassaa hupeni tähän kakkuun:D Mukava projekti kaiken kaikkiaan!:)
Tässä oli pohjina muistaakseni 10 munan, 5 munan ja 4 munan pohjat:)
Välissä daim-mascarpone täyte, tämä määrä näihin kolmeen kakkuun
6prk Flora vispiä
3prk mascarpone-juustoa(a´250g)
reilu 1dl sokeria
9isoa daim-patukkaa
n. 600g vadelmia?
9 liivatetta
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon mascarpone-juusto ja sokeri. Rouhi daim-patukat ja lisää täytteeseen. Jatka vatkaamista, kunnes vaahto on jämäkkää. Sulata liivatteet kiehuvan kuumaan veteen. Levitä täyte kostutetun pohjan päälle. Lisää vielä jäisiä vadelmia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.