Tässäpä tämä Uuden vuoden aaton näperrykseni :)
Onnea hääparille vielä oikeen kovasti!

Morsian toi mallikuvan minkä pohjalta tuo koristelu olikin sitte suht helppo tehdä. Tällaista täytettä morsian oli joskus jossain maistanut ja sen pohjalta lähdin netistä metsästämään; Kinuskikissalta sopiva täyte sitten löytyikin, lisäsin vain liivatteen ohjeeseen että kakku varmasti pysyy kasassa ku oli niin korkea.

Kakku kuorrutettu ensin voi/sokerikreemillä sen jälkeen valkoisella sokerimassalla jota tähän meni 2kg, raidat mustaa sokerimassaa, jota meni n 750g. Kukat tais olla jotai Anemoneja:)
Ihan mukava määrä sokerimassaa hupeni tähän kakkuun:D Mukava projekti kaiken kaikkiaan!:)

Tässä oli pohjina muistaakseni 10 munan, 5 munan ja 4 munan pohjat:)

Välissä daim-mascarpone täyte, tämä määrä näihin kolmeen kakkuun

6prk Flora vispiä
3prk mascarpone-juustoa(a´250g)
reilu 1dl sokeria
9isoa daim-patukkaa
n. 600g vadelmia?

9 liivatetta

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon mascarpone-juusto ja sokeri. Rouhi daim-patukat ja lisää täytteeseen. Jatka vatkaamista, kunnes vaahto on  jämäkkää. Sulata liivatteet kiehuvan kuumaan veteen. Levitä täyte kostutetun pohjan päälle. Lisää vielä jäisiä vadelmia.