Yritin tehä kakun reunalle suklaareunusta mutta se ei onnistunu ku reuna on sen verran kostea ni suklaa ei tarttunu sit kiinni ollenkaan, harmittaa ku reuna jäi sit nui ruman näköseksi...
Ohje on Hellapoliisilta.

Pohja:
kaurakeksejä ja rasvaa

Täyte:
8 liivatetta
5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
0,5 dl vadelmamehua
 kohmeisia vadelmia
1 pussi kohmeisia mustikoita

Pinnalla:
0,5 litraa (yhteensä) vadelmia ja mustikoita
Kiille: 2 dl arjamehua + 1 dl hyytelösokeria

Tee keksipohja; Mursuta keksit ja sekoita sula rasva joukkoon. Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa Flora vispi vaahdoksi, lisää joukkoon tuorejuusto, sokeri, vaniljasokeri ja kohmeiset marjat.

Kuumenna 0,5 dl marjamehua mikrossa tai kasarissa kiehuvaksi, liuota vedestä puristetut liivatteet joukkoon, anna jäähtyä hetki.

Lisää haalea seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen.

Kaada seos pohjaosan päälle, anna hyytyä mielellään seuraavaan päivään.

Levitä hyytyneen kakun pinnalle vadelmahilloa, ripottele pinnalle marjat.

Keitä vadelmamehu kiehuvaksi, sekoita joukkoon hyytelösokeri. Sekoittele kunnes liemi kirkastuu.

Kaada/nostele isolla lusikalla hieman jäähtynyt hyytelösokeriliemi marjojen pinnalle, anna hyytyä hetki kylmässä.

Irroita vuoan reunat ja siirrä kakku tarjoiluvadille.

Voit tehdä pohjan myös kääretorttulevystä, kostuta tällöin hieman pohjaosaa.