Laittelen tänne nyt näitä Ristiäisleipomuksia ja toinenki leivontatilaus tuli tälle viikonlopulle niin ne myös yritän laittaa.:)
Pastanjauhantaa-blogista bongasin tämmösen ohjeen kun Ristiäisiin toivottiin kasvispiirakkaa. Reunapaloja ku leikkelin ni pitihän se itekki maistaa et onko se ees syötävää, huippua oli.
Juusto-kasvispiirakka (uunipannullinen)
Pohja:
2 dl vettä
25 g hiivaa
1/2 tl suolaa
50 g Valio Meijerivoita sulatettuna
5 dl vehnäjauhoja
Täyte:
1 iso sipuli
2 porkkanaa
pieni pala selleriä
3 eriväristä paprikaa
2 rkl Valio meijerivoita
1 pkt Koskenlaskija Viherpippuri -sulatejuustoa
2 munaa
1 tl suolaa
1 dl hienonnettua persiljaa
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää muut ainekset ja vaivaa kimmoisaksi. Kohota. Kauli taikina uunipannun kokoiseksi ja nosta leivinpaperin päälle uunipannuun. Kohota. Suikaloi kasvikset ja hauduta voissa puolipehmeiksi. Ota pannu levyltä. Lisää kuutioitu juusto ja muut aineet. Levitä pohjalle. Paista 250°C:ssa 15-20 min.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.