Tänään on siis aherrettu tämmöisen kakun parissa.
Välissä tutut mansikka- ja valkosuklaamousset. Ohjeet löytyy täältä. Mansikkamoussen tein yksinkertaisena ja valkosuklaamoussen 1 1/2kertaisena.
Pursotukset HYLA vispikermaa ja päällä marsipaani johon suihkautettu helmiäistä. Marsipaanin alla sokerikreemi.
Koristeet tehty marsipaanin ja sokerimassan sekoituksesta. Kirjotukset tummaa suklaata.
Pohjan ohjetta tässä: näitä tarvit siis kolme
4 munaa
1 1/2dl sokeria
3/4dl perunajauhoja
3/4dl vehnäjauhoja
1 1/2tl leivinjauhetta
Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet ja sekoita varovasti sekaisin. Paista 225 asteisessa uunissa 8-10min.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.