1947087.jpg

Tänään on siis aherrettu tämmöisen kakun parissa.

Välissä tutut mansikka- ja valkosuklaamousset. Ohjeet löytyy täältä. Mansikkamoussen tein yksinkertaisena ja valkosuklaamoussen 1 1/2kertaisena.

Pursotukset HYLA vispikermaa ja päällä marsipaani johon suihkautettu helmiäistä. Marsipaanin alla sokerikreemi.

Koristeet tehty marsipaanin ja sokerimassan sekoituksesta. Kirjotukset tummaa suklaata.

Pohjan ohjetta tässä: näitä tarvit siis kolme

4 munaa

1 1/2dl sokeria

3/4dl perunajauhoja

3/4dl vehnäjauhoja

1 1/2tl leivinjauhetta

Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet ja sekoita varovasti sekaisin. Paista 225 asteisessa uunissa 8-10min.

1947081.jpg1947085.jpg1947088.jpg1947089.jpg