1899138.jpg

Heissan kaikki vierailijat!

Blogissani ollut tällä viikolla hiljaista minun osalta, ei teidän, uusi kävijälaskuri raksuttaa huimaa vauhtia hienoja lukemia.:) Kiitos kaikille vierailijoille ja eritoten kommentoijille!

Syy miksi tällä rintamalla on ollut hiljaista on piha, viime kesänä muutimme uuteen kotiin ja nyt vihdoin olen päässyt pihaa laittamaan ni eipä sieltä taho malttaa tulla keittiöhommiin ollenkaan:)

Paljastanpa minäki tässä joskus kyökkini teille, kuhan kerkeän sen siivoamaan kuvattavaan kuntoon;D pihasta voin myös räpsästä muutaman otoksen vaik ei siel viel hirveesti mitään oo:)

Toinen syy miksi täällä jatkossa voi olla vähän hiljasempaa on "työni", rupesin Laukkufriikki Oy:lle laukkuedustajaksi. Jos asut 100km:n säteellä Nivalasta ja olet kiinnostunut pitämään naistenillan laukkujen, korujen ja lompakoiden parissa, ota ihmeessä yhteyttä. Tulen mielelläni pitämään kutsuja. :) Voin tulla myös työpaikallesi esittelemään tuotteitamme.

Ei leipomiseni suinkaan tähän jää, huomenna ja lauantaina olisi kova urakka ristiäisleipomusten parissa, joten sitten luvassa päivityksiä.

Ystävät, tuttavat ja te blogimaailman tutut;) olisin tosi mielissään kun tietäisin ketä kaikkia täällä käy, joten jätäppäs pientä viestiä vierailustasi. Kiitos!:D

1899131.jpg1899134.jpg

Tällaiset kaunistukset kukkii nyt meijän terassilla.:)