vähä meinas seuraavana aamuna olla jo selluliittia rinnoissa:)
Pääsinpähän minäkin kokeilemaan tehä tämmöstä "naiskakkua". :) Monessa blogissa näitä oon nähny ja aatellu et pakko itekki joskus kokeilla. Nyt sitte mieheni täytti viikonlopuna vuosia, ni järkkäsin sille yllätys synttärit/miesten saunaillan ja tein tämän sinne. Mukava oli värkätä tämmöstä vähän erilaista kakkua:) Mallia katoin pullahiiren blogista, kiitos!;)
Pohjan paistoin suorakaiteenmuotosessa kakkuvuoassa (8munan pohja). Siitä sitte vähä veistelin vyötäröä mimmille ja tästä ylijäänet pohjan palaset käytin tisseihin, jotka tein hyytymään jälkiruokakuppeihin.
Täytteiksi kokeilin uusia mousseja: Daim-kinuskimoussea ja minttusuklaamoussea, hyviä olivat. Kakun kuorrutin marsipaanilla jota meni 4pötköä yhteensä. Marsipaanin alle levitin ohuesti sokeri/voikreemiä.
Daim-kinuskimousse:
2 ½dl Flora vispiä
1prk rahkaa
2dl kinuskikastiketta
sokeria
vaniljasokeria
1pss daim rakeita tai daim suklaata
3 liivatetta
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi ja lisää muut aineet vaahtoon, sekoita tasaiseksi. Sulata liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan ja anna jäähtyä hetki. Vatkaa liivateneste ohuena nauhana täytteen joukkoon.
Minttusuklaamousse
2 ½dl Flora vispiä
200g maustamatonta tuorejuustoa
vaniljasokeria
sokeria
100g tummaa suklaata
1pss pätkispaloja
2 liivatetta
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi. Sulata tumma suklaa miedolla lämmöllä ja anna jäähtyä hetki. Sekoita tuorejuusto flora vispi vaahtoon. Lisää edelliseen myös tummasuklaa ja pieniksi pilkotut pätkispalat. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokerit. Sulata liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan ja anna jäähtyä hetki, kaada ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.