Tehtiin iso satsi myös gluteenittomia dajm-muffineita.
Ohje Mantan kyökistä.
4 munaa
2dl sokeria
1prk kermaviiliä
150g margariinia sulana
5dl gluteenitonta jauhoa (sunnuntai)
3tl leivinjauhetta
2tl vanilliinisokeria
100g(1pss) Dajm-rakeita
100g tummaa suklaata rouheena
Sekoita munat ja sokeri kulhossa esim. puuhaarukalla, ei tosiaan tarvi vatkailla. Lisää kermaviili, rasva, jauhot ja lopuksi suklaat. Sekoittele tasaiseksi.
Jaa taikina muffinivuokiin. Tästä annoksesta tuli 24kpl, eli kaksi täyttä muffinipeltiä. Paista 200 asteessa n.20 minuuttia.
Näistä tulee tosi hyvä ja kosteita. Parhaimmillaan jääkaappikylmänä!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.