Pohjana 8munan pohja. Kostutukseen käytin vanilja-maitoa.
Täytteinä toisessa välissä marianne-banaanitäyte ja toisessa välissä daim-kinuskimousse. Päällinen marsipaania. Kakun pintaan, marsipaanin alle sipaisin ohuen kerroksen kermaa, eipä näytä kosteus tulevan siitäkään läpi...
Daim-kinuskimousse:
2 ½dl Flora vispiä
1prk rahkaa
2dl kinuskikastiketta
sokeria
vaniljasokeria
1pss daim rakeita tai daim suklaata
3 liivatetta
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa Flora vispi vaahdoksi ja lisää muut aineet vaahtoon, sekoita tasaiseksi. Sulata liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan ja anna jäähtyä hetki. Vatkaa liivateneste ohuena nauhana täytteen joukkoon.
Marianne-banaanitäyte:
250g maitorahkaa
1prk Flora vispiä
½ -1dl sokeria
2tl vaniljasokeria
3 liivatetta
3 banaania
vajaa 1pss marianne crushia
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vahdota Flora vispi, lisää joukkoon rahka ja sokerit+ marianne rouhe. Sulata liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan, anna jäähtyä hetki ja sekoita täytteeseen. Laita kakkupohjan päälle ensin banaaniviipaleita, sitten tätä seosta ja ripottele halutessasi päälle vielä marianne rouhetta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.