1238441496_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1238873487_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ismolle synttärikakkua.

Pohja 6 munan kakkupohja.

Eka välissä:

Kinuskitäyte

3dl fariinisokeria
3dl kuohukermaa

Keitä kinuskia pari minuuttia. Jäähdytä kylmäksi.

1prk Flora vispiä
200-250g vaniljarahkaa
4 liivatetta
1/2dl vettä

Vatkaa Flora vispi vaahdoksi, lisää rahka. Lisää seokseen kylmä kinuski. Lisää lopuksi kuumaan veteen liotetut liivatteet.

Toisessa välissä:

Päärynämousse

Iso purkki säilykepäärynöitä
1prk Flora vispiä
200-250g vaniljarahkaa
sokeria ja vaniljasokeria maun mukaan

4 liivatetta

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka ja soseutetut päärynät. Mausta sokerilla. Lisää lopuksi kuumaan vesitilkkaan liotetut liivatteet.

Kostuta kakku päärynäpurkkien liemellä.

Kinuski päälle:
2.5dl kuohukermaa
2.5dl fariinisokeria

Laita aineet kattilaan ja kuumenna, kunnes seos kiehuu.

Alenna lämpöä keskiteholle ja jatka keittämistä välillä sekoittaen n. 20min.

Milloin kinuski on valmista? suorita vesilasitesti: tiputa pieni nokare kinuskia kylmään veteen.
Kaada vesi pois. Onko kinuski osittain liuennut veteen? vai saako sen ehjänä nokareena nostettua lasin pohjalta? Jos saa, on kinuskisi valmista.