Torstaina innostuin kokeilemaan kääretortun tekoa. Ennen en tästä hommasta tykänny yhtää ku aina ne repes, mut nyt sain kaverilta hyvän ohjeen jolla minäki onnistuin. Huippu hyvää oli.
Täytteen jaoin kahteen torttuun, mutta jos haluat täytettä enemmän ja koristelet vielä tortun niin tee silloin vain yksi pohja.
Pohja:
4 munaa
1 1/2dl sokeria
3/4dl perunajauhoja
3/4dl vehnäjauhoja
1 1/2rkl kaakaojauhetta (minä laitoin puolet tummaa ja puolet vaaleaa)
1 1/2tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, sekoita joukkoon varovasti keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Paista 225asteisen uunin keskitasolla 8-10min.
Kumoa valmis pohja sokeroidulle leivinpaperille ja valmista täyte.
Täyte:
250g rahkaa
2,5dl flora vispiä
n.1dl sokeria
2tl aitoa vaniljasokeria
Vatkaa Flora vispi vaahdoksi, lisää rahka ja sokerit. Levitä jäähtyneen kääretorttupohjan päälle ja kääri rullalle.
Tässä kuva ennen koristelua...
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.