1583648.jpg

Torstaina innostuin kokeilemaan kääretortun tekoa. Ennen en tästä hommasta tykänny yhtää ku aina ne repes, mut nyt sain kaverilta hyvän ohjeen jolla minäki onnistuin. Huippu hyvää oli.

Täytteen jaoin kahteen torttuun, mutta jos haluat täytettä enemmän ja koristelet vielä tortun niin tee silloin vain yksi pohja.

Pohja:

4 munaa

1 1/2dl sokeria

3/4dl perunajauhoja

3/4dl vehnäjauhoja

1 1/2rkl kaakaojauhetta (minä laitoin puolet tummaa ja puolet vaaleaa)

1 1/2tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, sekoita joukkoon varovasti keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Paista 225asteisen uunin keskitasolla 8-10min.

Kumoa valmis pohja sokeroidulle leivinpaperille ja valmista täyte.

Täyte:

250g rahkaa

2,5dl  flora vispiä

n.1dl sokeria

2tl aitoa vaniljasokeria

Vatkaa Flora vispi vaahdoksi, lisää rahka ja sokerit. Levitä jäähtyneen kääretorttupohjan päälle ja kääri rullalle.

1583647.jpg

Tässä kuva ennen koristelua...