Tovi taas vierähtäny viime päivityksestä... tää kesä menee niin vauhilla ettei oo tosikaan. Vähä koitettu viikonloppusin jossai reissailla ettei ihan mökity tänne kotia ku isäntä painaa pitkää päivää raksalla. Lämmöstä ollaan kyllä saatu nauttia, onneks lapsetki tykkää.

Kesän aikana on tullu kokeiltua paljon uusia jälkkäreitä/välipaloja. Mikäs sen parempaa ku tuoreista marjoista tehty jälkkäri.
Mukava kun marjojaki taas saa pakkasen pullolleen. Mansikat laitoin pari viikkoa sitten, alkuviikosta käytiin vattuja vähäsen keräämässä ja eilen mustikat.

Meijän pikku-vauvaki täytti maanantaina jo vuoden, jotenka viikonlopuksi luvassa kekkereitä. Ens viikonlopuksi hääleipomuksia... Niistä juttua sit myöhemmin:)

Tässäpäs herkullisten Kuningatarmaljojen ohje. (Ohje Parhaat Ruokaherkut)

2½dl Flora vispiä
1pkt Philadelphia-tuorejuustoa
½prk kermaviiliä
1½dl mustikoita
½dl sokeria
1½dl vadelmia
2½dl mansikoita
2½dl murskattuja suklaakeksejä

Vatkaa kerma vaahdoksi. Ota siitä 1/3 erilleen ja laita kylmään.
Sekoita tuorejuusto, kermavaahto ja kermaviili tasaiseksi.
Soseuta mustikat ja puolet sokerista tasaiseksi. Sekoita joukkoon puolet juustoseoksesta.
Soseuta vadelmat ja loput sokerista tasaiseksi. Sekoita joukkoon loput juustoseoksesta.
Ota esiin 6 kaunista jälkiruokamaljaa/lasia. Jaa mansikkaviipaleet jälkiruokamaljoihin, säästä muutama viipale koristeluun. Lusokoi päälle kerroksittain mustikkajuustoseos, murskatut suklaakeksit ja lopuksi vadelmajuustoseos. Peitä tuorekelmulla j alaita viileään kiinteytymään vähintään tunniksi.
Lusikoi päälle kermavaahtoa juuri ennen tarjoilua. Koristele mansikoilla.