2196311.jpg2196313.jpg

Uudeksi vuodeksi tein harjotusmielessä voileipäkakun. Oli jopa niin hyvää että itekki pystyin syömään, yleensä en voileipäkakkuja syö. Jospa sitä nyt sit rohkenis muillekki näitä tehä.:)

Leipänä käytin paketillisen Vaasan jotain sekaleipää ja puoli pakettia ISO paahtoa(graham)

Kostutukseen 1/2l vettä+lihaliemikuutio

Täyte 1: 

400g Atrian italiansalaattia (yhteen väliin)

Täyte 2:

(kahteen väliin)

1 tuubi Kavli kevytmajoneesia (275g)

1/2 purkkia kermaviiliä

puolikas paprika pieniksi silputtuna

1pss savusuikaleita

Päälle:

(tätä ois riittäny tämän kakun päälle tästä määrästä puolet)

1prk Flora vispiä vaahdotettuna

Koskenlaskija palvikinkku sulatejuustoa

1/2 tuubia Kavli kevytmajoneesia

 

VINKKI!

Ota leivistä reunat pois ennen kasaamista ja kasaa kakku niin ettei saumat tule samoille kohille, näin kakku pysyy kasassa leikatessa.