Pohja:
1,5 pötköä minttudominoita
50g voita
Täyte:
5dl Flora vispiä
1 levy Pandan valkosuklaata (130g)
250g maitorahkaa
1dl sokeria
2tl vaniljasokeria
6 liivatetta
levy Maraboun Daim-suklaata
Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan päälle.
Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää daimmurut.
Sulata liivatteet kiehuvaan veteen ja anna jäähtyä pieni hetki. Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä pari tuntia tai yön yli.
Koristeet suklaata.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.