Löysin Cake Dreamin blogista ihanan kuulosen kakun ohjeen ja tätäki tein sitte Eetun synttäreille:) ohje kopsattu suoraa tuolta, vähä omia muutoksia tein. Oli kyllä makiaa herkkua:)

Tarvitset: n.25 cm irtoreunavuoan
Reunakalvoa (leivinpaperikin käy)
1 ½ pötköä suklaatäytekeksejä+50g voita
150g maitosuklaata
150g valkoista suklaata
1dl kuohukermaa

Aloita hyydykekakun teosta:
200g ranskankermaa
200g tuorejuustoa
1,5dl sokeria
4 liivatetta
4 dl kuohukermaa
100g maitosuklaata
100g valkosuklaata

1. Murskaa keksit ja sekoita sula voi sekaan. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle. Vatkaa kerma ja sekoita ranskankerma ja tuorejuusto sekä sokeri keskenään. Lisää kerma. laita liivatelehdet likoamaan ja liota pieneen vesitilkkaan ja kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen massan sekaan.

2. Puolita massa. Sekoita toiseen puoleen 100g sulaa valkosuklaata.Laita vaalea massa vuokaan, tasoita laita jääkaappiin. Sekoita toiseen seokseen 100g sulatettua maitosuklaata ja laita ekan kerroksen päälle. Tasoita huolella. Hyydytä parisen tuntia.

3. Erota reunamuovilla puoliskot ja valmista pintakerros suklaasta ja kermasta. Laita kattilaan puoli desiä kermaa ja sulata valkoinen suklaa. kaada toiselle puoliskolle ja tasoita. Anna jähmettyä jääkaapissa tunnin ajan . Irrota reunakalvo ja  tee sama juttu tummalla suklaalla.

4. Koristele haluamallasi tavalla!