Syntärikaffilla oli tarjolla myös näitä Kinuskikissan blogista löytyneitä jätskileivoksia...aivan herkkuja:)
Pohja:
225 g digestive-keksejä
100 g voita tai margariinia
Täyte:
2 l vaniljajäätelöä
(ite laitoin myös 1pkt banaani-suklaajätskiä)
3 dl suklaakastiketta
3 isoa (á 56 g) Daim-patukkaa
Vuoraa uunipeltin pohja ja reunat leivinpaperilla.
Murskaa keksit kaulimella tai tehosekottimisessa. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon keksimurska. Painele seos vuoan pohjalle. Nosta pakkaseen jähmettymään noin 15 minuutiksi (suunnilleen jäätelön pehmittämisen ajaksi).
Laita vaniljajäätelö kulhoon. Anna sen sulaa hetken aikaa ja sekoittele, kunnes jäätelö on pehmeää.
Levitä jäätelö pohjan päälle. Nosta pakkaseen 30 minuutiksi, jotta pinta jähmettyy.
Levitä päälle suklaakastike.
Rouhi Daim-patukat veitsellä ja ripottele rouhe suklaakastikkeen pinnalle.
Anna kakun olla pakkasessa ainakin pari tuntia ennen tarjoilua. Kakun voi tehdä pakkaseen jo paljon etukäteenkin. Halutessasi voit leikata kakun leivoksiksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.