Herkkusuu-blogista näiden ohjeen olen reseptikansiooni joskus kopsinu ja nyt yks ilta teki mieli jotain erilaista iltapalaa ni kokeilin näitä. Hyviä olivat, ehkä hieman mautonta tuo täyte minun makuun, kun en kovin maustanut sitä tuon pikkukaverin takia...:)

tällä ohjeella 9 kpl:
2,5 dl maitoa
½ pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
½ dl juoksevaa margariinia tai 50 g margariina sulatettuna
6,5 dl vehnäjauhoja

täyte:
1½ dl puuroriisiä
½ l vettä
½ lihaliemikuutio
250 g naudan jauhelihaa
1 pieni sipuli
ripaus: jauhelimaustetta, ceyennepippuria, grillimaustetta, valkosipulijauhetta

voiteluun sulatettua voita

Sekoita kuivat aineet keskenään. Liota hiiva maitoon. Lisää maito-hiiva seos + voi jauhoseokseen ja vaivaa taikinaa hetken aikaa jotta saat siihen sitkoa (yleiskoneella vaivasin n. 5 minuuttia). Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.

Keitä riisi. Kypsennä jauheliha ja sipuli pannulla ja mausta se. Huuhdo kypsät riisit veden alla. Sekoita jauheliha ja riisit keskenään.

Leivo taikinasta tanko ja leikka siitä 9 samankokoista palaa. Pyörittele palat pulliksi ja anna hetken aikaa kohota jauhoitetulla pöydällä liinan alla. Kauli pullat soikeiksi ohuiksi "kakkaroiksi" ja nosta lusikalla täyte toiselle puoliskalle. Nosta toinen puoli päälle ja painele haarukalla reunat kiinni. Nosta pellille. Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia. Voitele heti paistamisen jälkeen sulatetulla voilla. 

 Huom! Tein ehkä liiankin reilusti tuota täytettä, mutta kaikki kyllä laitoin viimeistä riisiä myöten : )