Mikä harvapää, ei nyt näistäkään ole kuvaa mutta takuuvarmasti herkullisia. Open Café blogista tämän ohjeen löysin ja näistä Kismet versioilla herkuteltiin synttäreillä. Tuo geisha suklaa on varmasti parempaa koska kismet pehmeni taikinassa eikä näin ollen paljoa sieltä makua antanut.
TÄÄLTÄ löytyy open ottama kuva muffineista.
Geishamuffinit
5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
3 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
3 rkl kaakaojauhetta
2 munaa
2,5 dl maitoa
1/2 dl juoksevaa margariinia
200 g Geishasuklaata
Kuorrutus
150 g Geishasuklaata
50 g voita
Sekoita vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe ja vanilliinisokeri kulhossa. Vatkaa toisessa kulhossa munat kevyesti. Lisää munien joukkoon maito ja rasvasula. Sekoita näiden joukkoon kuivat aineet ja rouhittu suklaa. Kaada taikina muffinivuokiin tai voideltuun muffinipeltiin. Paista 200 asteessa 20-25 minuuttia.
Laita kuorrutteen ainekset kulhoon ja sulata vesihauteessa. Levitä kuorrutus jäähtyneiden muffinien päälle. Koristele nonparelleillä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.