POHJA:
13 kpl mintunmakuisia Domino-keksejä
50 g margariinia
TÄYTE:
2,5 dl flora vispiä
2,5 dl Flora Vanillaa
200 g minttukrokanttisuklaata
200 g tuorejuustoa
4 liivatelehteä
2 rkl maitoa
Murskaa keksit ja sulata margariini, sekoita ne keskenään. Painele seos tiiviisti irtopohjaiseen reunavuokaan. Laita liivatelehdet likomaan kylmään veteen 5-10 minuutiksi. Vatkaa kerma ja vaniljakastike vaahdoksi. Sulata suklaa ja sekoita se tuorejuustoon, lisää vatkatut vaahdot joukkoon.
Lämmitä 2 rkl maitoa. Liuota kylmästä vedestä puristetut liivatelehdet kuumaan maitoon. Lisää liivateseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteeseen. Kaada täyte kakkuvuokaan pohjan päälle ja anna hyytä jääkaapissa ainakin 4 tuntia. Voit halutessasi koristella kakun Daim-rakeilla tai suklaarullilla.
Ohje: Henna Kinnunen, Jyväskylä
Kirjasta Pipareista pitsikakkuun, toimittanut Ulla Svensk
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.