Tämän kukkapursotuksen tein Sly:ltäni saamalla kukkatyllalla.

10 munan peruskakkupohja, kostutukseen käytin Hyla maitoa jonka maustoin vaniljasokerilla.

Vadelmamousse:
5 liivatelehteä
2.5dl Flora Vispiä vaahdotettuna
200g vanilja tuorejuuston tyyppinen kasvisrasvavalmiste
3-4dl vadelmia soseena
0.5dl sokeria
2tl vaniljasokeria
tilkka vettä liivatteiden liuottamiseen

Mustikkamousse:
5 liivatelehteä
2.5dl Flora Vanillaa vaahdotettuna
200g vanilja "tuorejuustoa"
4-5dl mustikoita soseena
0.5dl sokeria
2tl vaniljasokeria
tilkka vettä liivatteiden liuottamiseen

Valmista mousse näin:
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota Flora vispi/Flora vanilla vaahdoksi, lisää joukkoon tuorejuusto.
Mausta sokereilla ja lisää joukkoon soseutetut marjat.
Kuumenna vesi kiehuvaksi, purista liivatteista liika vesi ja liuota ne kuumaan veteen. anna jäähtyä minuutti.
Kaada liivateneste ohuena nauhana koko ajan vatkaten moussen sekaan.
Kasaa kakku paistovuokaan ylösalaisin, kelmuta ensin vuoka. Anna hyytyä yön yli.
Kumoa kakku ja koristele.
Tämän kakun pursottelin valion hyla vispikermalla jota olin tukevoittanut vaniljakreemijauheella.