Tässäpäs teille Kinuskikissan taivaallisen hyvän Gudge-kuorrutteen ohje. Tämä oli helppo valmistaa joten suositteln kokeilemaan.:) Tein tähän 10munan kakkuun kuorrutteen 1½kertasena ja hyvin riitti, jäiki vähä.

Ainekset yhden (24-26 cm) kakun kuorruttamiseen:
600 g fudge-karamelleja (irtokarkkihyllystä)
½ dl kuohukermaa



Laita fudget ja kerma kattilaan

Kuumenna keskilämmöllä (esim. asteikolla 1-6 taso 4). Karamellien sulaessa ja pehmentyessä voit pilkkoa niitä lastalla.

Sekoita, kunnes fudget ovat sulaneet tasaiseksi seokseksi. Ota tämän jälkeen heti liedeltä, jotta seos ei sitkisty!

Vuoraa astia leivinpaperilla ja kaada seos siihen. Nosta jääkaappiin ja anna kovettua. Kuorrutteen voi tehdä valmiiksi jo edellispäivänä.

Ota kuorrute huoneenlämpöön 2-3 tuntia ennen kaulimista. Näin kuorrute pehmenee ja kauliminen on helppoa.

Kauli kuorrute silikonisen alustan päällä 3 mm paksuksi levyksi. Mikäli et omista silikonialustaa, käytä alla tomusokeria tarttumisen ehkäisemiseksi.

Nosta kuorrute kakun päälle ja tasoittele.